KÖRFEZ DADAŞLARDAN MUHTEŞEM BİRLİK GECESİ
 Körfez ilçe Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği birlik gecesinde Dadaşlar görkemli bir katılımla gecelerini yemekli bir organizasyonla taçlandırdılar.

Körfez ilçe Erzurumlular Derneğinin körfez kültür merkezinde yemekli bir organizasyonla yapmış oldukları Birlik Gecesi’sinde Dadaşlar tam anlamıyla birlik içinde gecelerini Erzurumlulara yakışır bir biçimde kutladılar.Körfez ilçe Erzurumlular Dernek başkanı Yavuz Göğdemir ve yönetim kurulu bir aylık zaman içinde organize ettiği yemekli organizasyonla derneğe katkı amaçlı gelirde elde ettiler. Dadaşların gecesine siyasiler, STK’lar, Muhtarlar ve bir çok iş adamı da iştirak etti. Program başlangıcında konuşmacılar ciddi mesajlar ve önemli açıklamalar da yaptılar.

SİYASİ AKIN DA VARDI.

Körfez Erzurumlular Derneğinin gecesine AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu ve Başkan Vekili Nurettin Tezel ve Yönetim Kurulu, Kocaeli Erzurumlular Federasyon Başkanı Tekin Dursun Başkan Vekili Erkan Ayan ve Yönetim Kurulu, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok ve Yönetim Kurulu, Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı Cumhur Acar, Başiskele Erzurumlular Dernek Başkanı Ekrem Kızıltaş, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hayati Aydın, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kadir Zorlu, Kadıköy Tapu Müdürü Cuma Karaderili, Körfez İlçe eski Emniyet Müdürü Turan Bozdemir, Körfez Hacı Osman Mahallesi Muhtarı Veli Kaygın, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, Darıca Erzurum Narmanlılar Dernek Başkanı Yener Tok, Darıca Erzurum Oltulular Dernek Başkanı Yener Açışlı, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Yönetimi, CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı ve teşkilatı, AK Parti körfez İlçe Teşkilatı ve Bekir Sarıgül, CHP Körfez Belediye Başkan adayı Reşat Başar, Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Sedat Uyanık ve teşkilatı,BBP Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha ve teşkilatı,Körfez Hacı Bektaşı Veli Vakıf Yönetim Kurulu, STK başkanları, Muhtarlar, İş Adamları ve vatandaşlar katıldı.

MUHTEŞEM BİR GECE

Gecede Erzurum’un gurur kaynağı olan sesiyle ve yorumuyla türküleriyle büyüdüğümüz MükerremKemertaş ve oğlu Tuncay Kemertaş, TRT sanatçısı Semra Ağgül, Erzurum folklor ekibi ve gecenin sunumunu yöremizin değerli ses ve yorumcusu İbrahim Deniz sahne aldı. Saat 19-00 da başlayan gecede sanatçılarla birlikte hüzünlü türkülere eşlik eden davetliler gecenin son dakikalarına kadar pistten hiç inmedi ve Erzurum türküleri ile doya doya halaylar çektiler ve birlik beraberlik içinde gecelerini kutladılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817