Körfez Devlet Hastanesi Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzman Doktoru Zeynep Sıla YAŞAR AYDIN Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini almıştır. 3 yıl Erzurum’da mecburi hizmetini tamamlayan Zeynep Sıla YAŞAR AYDIN Körfez Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştır.

Dahiliye Uz. Dr. Kübra HABİR Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde mezun olduktan sonra Uz. Dr. Kübra HABİR Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini almıştır. Kütahya Emet Devlet Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra Körfez Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştır.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uz. Dr. Serdar Kamer KILIÇARASLAN İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzmanlık eğitimini 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. Sivas Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesi ve Sivas Numune Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra Körfez Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştır.

Körfez Devlet Hastanesi’nde başlayan uzman doktorlarımıza çalışma hayatlarında başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817