KÖRFEZ'E "GÜVENLİ" PARKLAR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçede yapımı devam eden ve yapılacak yeni çocuk parkları için Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Park Bahçeler Müdürü Hüseyin Demirkan ile bir araya geldi, değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Göreve geldikleri günden bu yana çocukların neşe içinde oynayabileceği güvenli parklar inşa etmek adına çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Baran, bu sayının da her geçen gün arttığını belirtti.

PARKLARA KAMERA SİSTEMİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, son meclis toplantısında parklarda oynayan çocukların güvenliği için 36 parka kamera sistemi takılacağını belirtmişti. Bu konuda da çalışmalar devam ederken, yapılan toplantıda yapılacak yeni park yerleri değerlendirildi. Başkan İsmail Baran, “Çocuklarımızın neşe içinde oynadığı yeni alanlar ile park sayımızı arttıracağız” ifadelerini kullandı.

Çocuk ve spor parklarının sayısını giderek arttırıyoruz. Bu kapsamda çocuklarımızın neşe içinde oynadığı alanlar oluşturmak için tamamlanan, devam eden ve planlanan çalışmalarımızı Başkan Yardımcım Faruk bey ve Park ve Bahçeler Müdürümüz Hüseyin Demirkan ile birlikte değerlendirdik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817