KÖRFEZ'E MÜJDE..!

Alınan bilgilere göre, Haydar Çelikkeser ve Hakan Çelikkeser, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın davetlisi olarak Ankara’ya gittiler. Burada, Çankaya Köşkü’nde gerçekleşen ziyarette, Körfez ve Kocaeli ile ilgili konular konuşuldu.

Konulardan biri olarak da Körfez’e yapılması düşünülen yeni Adliye binası oldu. Fikri Işık, bu konuda çalışmaların son aşamaya geldiğini, proje ve ihale belirleme faaliyetlerinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Yapımı düşünülen yeni Adliye binası, Körfez Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde, mevcut adliye ve kaymakamlık binasının arka tarafında yer alan 30 dönümlük arsa üzerinde yapılacak. Büyük ve modern bir bina olarak gerçekleşecek olan Körfez Adliyesi’nde, ağır ceza mahkemeleri de yer alacak ve Derince’ye de hizmet vererek bölgedeki Kocaeli Adliyesi’nin yükünü azaltacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817