KÖRFEZ GENÇLERBİRLİĞİ ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTTİ

 

Körfez Belediyesi tarafından 2015 yılında kurulan ve bugüne kadar hizmet verdiği spor branşına futbol dışında 12 spor kolunu daha ekleyen Körfez Gençlerbirliği Kulübü’nde kongre heyecanı yaşandı. Kulübün ikinci olağan genel kurulu Körfez Gençlerbirliği Kulübü Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kongreye; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Başkan Danışmanı Metin Özkan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut, Kulüp Müdürü Ali Osman Baş ve delegeler katıldı.

EREK VE ARICI UNUTULMADI

Çoğunluğun sağlanması ile birlikte ilk olarak divan belirlendi. Divanda; Nazmi Akın, Murat Yazar ve Mücahit Bulut yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede; Körfez Gençlerbirliği kongre üyesiyken hayatlarını kaybeden Osman Erek ve İsmail Arıcı da unutulmadı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından denetim ile faaliyet kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi’ndeki grup toplantısına katılması nedeniyle Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise kongreye katılamadı.

EN BÜYÜK ETKEN SPOR

Mevcut Başkan İsmail Baran’ın tekrar başkan olarak yer aldığı yönetim, denetim ve üst kurul delegelerin listesi, oy birliği ile kabul edilirken, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, dilek ve temennilerin ardından delegelere teşekkür konuşması yaptı. Körfez’in nüfusunun 160 bin olmasına rağmen herkesin bir birini tanıdığını, samimiyetin örnek konumda olduğunu belirterek, bu birlik ve beraberlikte en önemli etkenin spor ve STK’ların faaliyetleri olduğunu söyledi.

GÜZEL BİRLİKTELİK VAR

3 yıl önce bu süreci başlatmadan Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir değerlendirme yaptıklarını, hem okullardaki çocukların hem de sokağın analizini çıkarttıklarını belirten İsa Taş, “Aynı analizi 3 yıl sonra tekrar yaptıklarını ve gerek ahlaksal gerek eğitimsel gerekse fiziksel olarak büyük değişiklikler olduğunu belirtti. Taş, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da her zaman kendilerine destek olduğunu belirterek, teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM 

Körfez Gençlerbirliği Yönetim Kurulu:

İsmail Baran, Selattin Kabadayıoğlu, İsa Taş, Ali Kambur, Metin Dan, Abdullah Parlak, Metin Özkan, Ali Çakır, Çetin Zerenoğlu, Hakan Çelikkeser, İlker Kızılkaya, Murat Yazar, Nureddin Okudan, Adem Tetik, Nazmi Akın, Osman Şar, Halil Küçük, Abdullah Köse, Recep Durul ve Mehmet Allak.

Denetim Kurulu Listesi:

Ali Karadeniz, Öznur Gökkaya, Yahya Öztürk

Üst Kurul Delegeleri

İsmail Baran, İsa Taş, Metin Özkan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817