KÖRFEZ GENÇLİĞİ 19 MAYIS'I MARSİS İLE KUTLADI
 Hazırlanan gençlik şöleni Tütünçiftlik Sahilinden başlayarak Tütünçiftlik Kültür Merkezi önüne kadar Mehteran eşliğinde gelindi. Mehteran gösterisi sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunduğu ‘19 Mayıs Gençlik Şöleni’ programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Üyeleri, Yöneticileri ve çok sayıda Körfez Gençliği katıldı.

Stantlar Kuruldu

Çeşitli kurumlarda faaliyet göstererek büyük başarılara imza atan Körfezin başarılı gençleri ve okulları şölenin yapıldığı alanda çeşitli stantlar açarak başarılarını ve el ürünlerini sergiledi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş gençlerin açmış olduğu stantları gezerek farklı spor branşlarını yakından tanıma fırsatı buldu.

Protokol Üyeleri Gençliğin Bayramını Kutladı

Protokol konuşmalarında, programa ev sahipliği yapan Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun’un konuşması ile başladı. Tosun, "Milletimizin tüm onur ve asaletiyle büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tarih sahnesinde bir daha şaha kalkışının başlangıcıdır 19 Mayıs. O gün Samsun'un vatanperver insanlarını selamlayan Atatürk'ün taşıdığı duygularla sizi selamlıyorum" dedi. Hakan Tosun konuşmasının sonunda programın hazırlanmasında hiçbir katkıyı esirgemeyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a teşekkür etti.

Açılış konuşmasını Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun’un yapmasının ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş’ta bir konuşma gerçekleştirdi. Geleceğin teminatı olan gençlikten övgüyle bahseden protokol üyeleri, Körfezli gençliğin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

 

Halk Oyunları İzleyicileri Büyüledi

Düzenlenen gençlik şöleni programı içeriği ile dolu dolu devam etti. Yapılan konuşmaların ardından sıra halk oyunları ekibinin gösterilerine geldi. Anadolu’nun en sevilen oyun havalarının oynandığı şölende gençler yerlerinde duramayarak halk oyunları ekibine eşlik etti. Erzurum, Gümüşhane ve Karadeniz halk oyunları gösterilerini beğeniyle izleyen Körfezliler daha sonra hazırlanan slayt gösterilerini izlediler.

Marsis Konseri Verildi

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerinin hazırladığı "19 Mayıs Gençlik Şöleni" programına Marsis konseri damga vurdu. Karadeniz rock müziği ile tanınan Marsis grubunu heyecanla bekleyen izleyiciler çalınan karadeniz şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Tütünçiftlik Kültür Merkezinin önünü dolduran Körfezliler, Grup Marsis'in seslendirdiği şarkılarla adeta kendilerinden geçti. Marsis'in gitar, kemençe ve tulum gibi enstrümanlar eşliğinde seslendirdiği şarkılarla coştukça coşan müzik severler, yerlerinde duramayıp sürekli oynadılar. Konseri izlemeye gelen müzik severler, kemençe ve tulum sesleri eşliğinde ilerleyen saatlere kadar eğlendiler.

 










 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817