Körfez Gençliği Referandum İçin Kolları Sıvadı

Saha çalışmaları ile adından sıkça söz ettirerek, özellikle Körfez’de gençlerin beğenisini kazanan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, İlçe Gençlik Kolları SKM Başkanı Adem Koyun, Teşkilat Başkanı Hüseyin Erdem ve ekibi ile birlikte yaklaşan referandum süreci için start verdi.

SANDIĞA SAHİP ÇIKAN “AK GENÇLİK “

Sandık yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Kadir ALÇIK sandık yönetim kurulu üyelerine görevleri, çalışmaları ve sistemin işleyişi hakkında kısa bilgiler verdi. “sandığa sahip çıkıyoruz” programlarının tekrarlanacağını da belirten ALÇIK yapmış olduğu konuşmada “Yeni Türkiye” ve “Yeni Anayasa” hedefini gerçekleştirmek için çok çalışılması gerektiğini vurguladı.
AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kollarının seçimlere her zaman hazır olduğunu ifade eden Başkan ALÇIK, “Vatandaşımızla olan iletişimimizi yalnız seçim arifesinde değil her dönem güçlü tuttuk, bu irtibatı da başka hiçbir partide olmayan siz değerli sandık yönetim kurulu üyelerimizle daha da güçlü hale getirdik “ dedi.

MAHALLELER SEÇİME HAZIR

Kadir Alçık, ekibi ile birlikte ilçe de bulunan tüm mahallelerde Referandum seçimi için çalışmalara başlayarak, gençlerle buluştu. Alçık ve ekibi “sandığa sahip çıkıyoruz” programları kapsamında “  Fatih Mahallesi 1079 -1101, Kuzey Mahallesi 1191-1204, Esentepe Mahallesi 1059-1078, Çamlıtepe Mahallesi 1039-1054, Yavuz Sultan Selim Mahallesi 1247-1272, İlimtepe Mahallesi 1162-1172, Yeniyalı Mahallesi 1273-1294, Hacıosman Mahallesi 1137-1160, Mimarsinan Mahallesi 1205-1240, Atalar Mahallesi 1008-1021, Barbaros Mahallesi 1022-1029, Güney Mahallesi 1102-1131 nolu sandıklardaki sorumlular ile bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Başkan Kadir Alçık, “ Ülkemizi daha müreffeh hale getirmek için çok çalışacağız. AK Gençliğe durmak değil, koşmak yakışır, sahalar yakışır. Gerçekleştireceğimiz Referandum seçim sonuçları yalnız Türkiye’yi değil tüm dünyadaki bizlere umut bağlayan kardeşlerimizi de ilgilendiriyor. Bizlerin, genç kardeşlerimizin gayretleri ve sandığa sahip çıkmaları ile inşallah bu seçimden de zaferle çıkacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çıkmış olduğu bu kutlu yolda, asla yalnız bırakmayacağız” dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817