Körfez Mevlana Caddesi pırıl pırıl

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçelerde altyapı çalışmalarını tamamladığı caddeleri yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarda yollar hem genişletiliyor hem de asfalt ve kaldırımları yenilenerek modern bir hale kavuşturuluyor. Körfez Mevlana Caddesi’nde yapılan çalışmalarla yol, 2x2 olarak yeniden düzenlendi ve hizmete açıldı.

 

MODERN BİR YÜZE KAVUŞTU

Körfez ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalarda Mevlana Caddesi modern bir yüze kavuştu. Asfaltlama çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte yol çizgileri çekilen cadde pırıl pırıl oldu. İlçenin kuzey kesiminde doğu- batı yönünde uzanan önemli caddelerden biri olan Mevlana Caddesi sıcak asfaltla kaplanarak yenilendi.    

 

6 BİN TON ASFALT

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan ve toplu konut bölgesine ulaşımda sık kullanılan cadde, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince asfaltlandı. Bin 200 metre uzunluğundaki caddeye 6 bin ton asfalt serildi. Çalışmayla 20 metre genişliğe çıkarılan caddede 5 metre genişliğinde kaldırım yapıldı. Kaldırımlarda 6 bin metrekare parke 2 bin 500 metre de bordür kullanıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817