Körfez Saadet, “Sarıdoğan’ı  Meclise göndereceğiz”

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, bundan sonraki çalışmalarını listede ki en çok sayıda vekili seçtirip, meclise göndermek olacağını belirterek, “Recep Sarıdoğan’ı vekil olarak meclise göndereceğiz. Recep Sarıdoğan bu güne kadar kimsenin kalbini kırmamış ve her kesin düğününe, cenazesine gitmiş, zor günlerinde yanlarında olmuştur. Bu nedenle Körfez ve Kocaeli halkı olarak bizi en iyi şekilde temsil ederek, vatandaşın sesi olacağına inandığımız Recep Sarıdoğan’ı meclise yollamalıyız” dedi.

Ömer Faruk Coşkun, hedeflerinin en fazla sayıda vekil göndermek olduğunu ve bunun için de 4 elle çalışacaklarını da sözlerine ekleyerek, “Her kesin oy verebileceği eğitimli, alanlarında uzman adaylarımız listeye konuldu. Bize düşen çalışmak ve göreve her yönüyle layık olan adaylarımızı meclise göndermek olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817