Körfez Şubesi Mali Kongresini Yaptı

Ensar Vakfı Körfez Şubesi olağan mali genel kurul toplantısı Yeniyalı mh. Hızır Reis cd. No: 18 adresinde yapıldı.

Pandemi dolayısıyla yapılan genel kurula sadece şube yönetim kurulu üyeleri katıldı.

DİVAN BAŞKANI YARAR

Divan başkanlığını Burhan Yarar’ın yaptığı toplantıda divan başkan yardımcılığına Yılmaz Sönmez, Divan katipliğine Sedat Yılmaz, Divan üyeliğine ise Yasin Şahin seçildi.

Gündem maddelerine geçilen toplantıda açılış ve yoklama yapıldıktan sonra programa geçildi. Açılış konuşması Körfez şube başkanı Özcan Efe tarafından yapıldı. Toplantıya katılanlara teşekkürle başlayan Özcan Efe bu toplantıda alınacak kararların hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.

Vakfın 2020 yılı faaliyet raporu Özcan Efe tarafından okundu. Faaliyet raporu oylandı ve oy birliği ile kabul edildi. Vakfın 2020 yılı gelir-gider tablosu muhasip üye Şerafettin Çapar tarafından okundu ve gelir-gider tablosu oy birliği ile kabul edildi. 2020 yılı denetleme kurulu raporu denetim kurulu üyesi Ercan Atalay tarafından okundu, oylandı ve kabul edildi. Raporların müzakeresi sırasında yönetim kurulu adına söz alan Yunus Akgün yapılan çalışmaların artarak sürmesi konusunda gayretli olacaklarını iletti ve yönetim kuruluna başarılarının devamını diledi.

 

ERZAK YARDIMI YAPILACAK

Vakfın 2021 yılı muhammen bütçesi muhasip üye Şerafettin Çapar tarafından okundu muhammen bütçe oylandı ve oybirliği ile kabul edildi. Dilek ve temenniler maddesinde Yasin Şahin söz aldı ve yönetim kuruluna teşekkür ederek başarılar diledi. Toplantıda ayrıca Ramazan ayında erzak yardımı yapılmasının kararı alındı.

Şube genel kurul toplantısı Divan başkanı Burhan Yarar tarafından yapılan teşekkür konuşması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817