Körfez Tarihinde bir ilk..

 

Körfez’de yapılan Olimpik yüzme havuzu hızla yükseliyor.  Sauna, hamam gibi bölümleri de bünyesinde bulunduran tesis yüzme sorunun gelişmesine katkı sağlayacak. Tesisi inceleyen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan yetenekli gençleri yetiştireceğiz .dedi.

 

YENİ YETENEKLER KEŞFEDİLECEK

Pehlivan,  “Farklı branşlarda başarılı sporcuların yetişmesi için yeni projeler uyguluyoruz. Su sporlarında da kentimizde başarılı gençler görmek istiyoruz. Bu mekanlar yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlayacak” dedi.

 

7 BİN 415 METREKARE ALAN

Tesis bodrum kat, zemin ve 1 kattan oluşacak. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 7 bin 415 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Bodrum katta 23 araçlık otopark, bay- bayan hamam, sauna, masaj odaları, ılıklık dinlenme odaları, şok duşları ve soyunma odaları ile duş ve tuvaletler bulunacak.

 

25 KULVARLI YÜZME HAVUZU

Kompleks olarak şekillenecek yüzme havuzunun zemin katında iç bahçe, lobi, vitamin bar, kahve evi, 312,5 metre 25 kulvarlı yüzme havuzu bulunacak. Tesiste 17,50 metrekarelik çocuk havuzu da yapılacak. Birinci katta ise malzeme deposu ve fitness salonu ile 180 kişilik tribün bulunacak.







Olimpik Yüzme Havuzu bittiğinde böyle olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817