Körfez Temizlik Ekipleri Gece Gündüz Çalışıyor

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm ekiplerle beraber kent sınırlarındaki tüm mahallelerde, ticari alanlarda ve sanayi bölgelerindeki genel temizliğini sürdürüyor. Bu temizlik çalışmaları ile birlikte yıkama programı, mobilya atıkları ve moloz toplama işleri de devam ediyor.

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini titizlikle sürdürürken, daha temiz bir Körfez için gece gündüz çalışan ekipler, gece geç saatlerde cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkıyor. Fatih mahallesinin tamamında mıntıka temizliğini ve Mimar Sinan mahallesinde cadde yıkama çalışmalarını tamamlayan ekipler diğer mahallelerde çalışmalarına devam ediyor.

Sağlıklı ve temiz yaşayabilmek için yapılan temizlik, yıkama çalışmalarının etkin olabilmesi için vatandaşlarından da desteğinin gerektiğini belirten Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Osman Yıldırım“Belediyemiz temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Ekiplerimiz ilçemizi köşe bucak temizliyor.Hemşerilerimizden isteğimiz, inşaat atıklarını, mobilya atıklarını gelişi güzel sokaklaraboş arsalara atmamaları, cadde ve sokaklara yerleştirilen çöp kutuları, geri dönüşüm kumbaralarını daha yaygın şekilde kullanmalarıdır. Vatandaşlarımız çöp, temizlik ve diğer atıklarla ilgili her türlü sorunu için 0262 500 00 50 numaralı hattan bize ulaşabilirler.” Dedi.

Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla pırıl pırıl olan yaya kaldırımları ve yollar, mahalle sakinlerini de memnun etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817