Körfez Ticaret Odası Kalite Belgesini Aldı
 

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe Şubat ayı meclis toplantısında ay içerisinde gerçekleşen faaliyetler hakkında konuşması devamında, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli’nin 2023 vizyonu çerçevesinde 2 yıldır hazırlanan Ulaşım Ana Planı, geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu proje, Kocaeli’nin geleceğini önemli ölçüde etkileyecek olması ve ilimizin lojistik açıdan yükünü azaltacak olması nedeni ile önem arz ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu Projelendirmesi Devam Ediyor. Kuzey Marmara Otoyolundan Dilovası, Körfez, Derince ve İmzit’e bağlantı verilmesi gerekiyor. Bunun da göz önünde bulundurulmasını bekliyoruz.” dedi.


KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, ertelenen Oda seçimlerine de değinerek, “1 milyondan fazla şirketin kayıtlı ciro belgelerine göre faaliyet kodları belirlendi. Kim belirledi; Gelir İdaresi Başkanlığı. Sonra bu şirketlere tebligat gönderildi. Sonra görüldü ki, bu şirketlerin yarısı, son bildirilen adreslerinde yok. Adreslerinde bulunmayan yaklaşık 520 bin şirketin ticaret sicil adreslerine ikinci kes TOBB tarafından tebligat yapıldı. Burada da bulunmayan 64 bin şirkete telefonla ulaşılarak adreslerini buldular ve üçüncü defa tebligat gönderdiler. Yani aktif olan tüm firmalara ulaşıldı ve NACE kodları tebliğ edildi. Bununla da kalınmadı; 27 Ulusal gazeteye ilan verildi. Faliyet kodlarına yaklaış 18 bin itiraz geldi. 15 Bin itiraz haklı bulunarak nace kodları değiştirildi. Yani biz kimseye gerek Odamız gerekse TOBB olarak NACE kodu vermedik; kimsenin meslek grubunu değiştirmedik.” açıklamasında bulundu.


Körfez Ticaret Odası(KTO) Meclis Toplantısı sonrasında “ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi”  Belge teslim törenine geçildi. Tören öncesinde ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı Şirket Müdürü Muzaffer Kıraç tarafından Meclis Üyelerine ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve TOBB Akreditasyon sistemine yönelik bir sunum yaptı.


Sunum devamında Körfez Ticaret Odası’nın ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandığını Meclis Üyeleri ile paylaşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, “Odamızın sunduğu hizmetlerin kalitesinin artırılması amacıyla, 5 Şubat 2013 tarihinde Türk Akreditasyon Kurumu ( TÜRKAK) tarafından akredite bir belgelendirme kuruluşu olan NETSERT Belgelendirme Kuruluşu denetçisi tarafından yapılan “Belgelendirme Denetimi” sonucunda “ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ” belgesini almaya hak kazanmış bulunmaktayız. ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartı kapsamında kalite yönetim sistemi belgemizi alarak amacımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. BU süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.


Tören ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı Şirketi Muzaffer Kıraç’ın KTO Meclis Başkanı Osman Çalık ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe’ye “Körfez Ticaret Odası ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi” Belgesini takdim etmesi ile sona erdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817