Körfez Yüzme Havuzuna kavuşuyor

Sporun desteklenmesi ve farklı branşlarda başarılı sporcuların yetişmesi için yeni projeler uygulayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki spor salonları sayısını giderek arttırıyor. Antrenman salonlarıyla küçük yaşta spora başlayan çocuklar yeteneklerini gösterme fırsatı buluyorlar. Su sporlarında da başarılı işlere işlere imza atmak için olimpik ve yarı olimpik yüzme havuzları inşa ediliyor. Körfez ilçesinde yapımı gerçekleşen yarı olimpik yüzme havuzu da yüzme sporunda yeni yeteneklerin keşfedilmesine zemin oluşturacak.

7 BİN 415 METREKARE ALAN

Tesisisn bodrum kat ve yüzme havuzu betonarme yapısı tamamlandı. Diğer bölümlerin çalışmaları sürüyor. Tesis bodrum kat, zemin ve 1 kattan oluşacak yüzme havuzu 7 bin 415 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Bodrum katta 23 araçlık otopark, bay- bayan hamam, sauna, masaj odaları, ılıklık dinlenme odaları, şok duşları ve soyunma odaları ile duş ve tuvaletler yer alacak.

25 KULVARLI YÜZME HAVUZU

Kompleks olarak şekillenecek yüzme havuzunun zemin katında iç bahçe, lobi, vitamin bar, kahve evi, 312,5 metre 25 kulvarlı yüzme havuzu bulunacak. Tesiste 17,50 metrekarelik çocuk havuzu da yapılacak. Birinci katta ise malzeme deposu ve fitness salonu ile 180 kişilik tribün bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817