KÖRFEZ’DE ANLAMLI BULUŞMA
 Körfez yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde eğitim veren Körfez Atatürk Anadolu Lisesi anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Emekli öğretmen Tuğrul Karagöz tarafından yapılan organizasyonla, okulun kuruluşunda ve bugün hizmet veren okul müdürleri ile emekli olan ve halen öğretmenliğe devam eden eğitimciler buluştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında yapılan etkinliğe, 16 Eylül 1993 yılında eğitime başlayan okulun ilk Müdür olan ve halen Ankara’da Rehberlik ve Denetim Başkanlığı’nda görev yapan Bahattin Büyüker, eşi Türkan Büyüker, mevcut okul Müdürü Sadık Akar, okulun ilk eğitim döneminde görev yapan öğretmenleri ve daha sonraki dönemlerde görev alan idareci ve öğretmenleri ile okul aile birliği yöneticileri davet edildi. Emekli olan ve halen görev yapan öğretmenler okulda buluşup, kahvaltı yaptıktan sonda eski günleri andılar.

Duygusal anların yaşandığı etkinlikte, günü birlikte geçiren öğretmen ve idareciler, anılarını paylaşıp, öğlen yemeği de yiyerek tekrar bir araya gelmek umuduyla ayrıldılar. Eğitim kadrosu, kendilerini bir araya toplayan Tuğrul Karagöz’e teşekkür ederken, yıllar sonra yaşanan karşılaşma öğretmenleri duygulandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817