Körfez’de Boş Araziler Temizlendi


Körfez Belediyesi ekipleri, ilk olarak Mimar Sinan Mahallesi ve Güney Mahallesi’nde başlattığı çalışma ile boş arazilerin temizliğini gerçekleştirmiş, görsel kirliliğin de önüne geçmişti. Vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; kötü görünüme sahip alanlar greyderler yardımı ile düzleştirilirken, üzerine sarı kum dökülerek tekrar çalılarla kaplanması engelleniyor.

İZAYDAŞ’A GÖTÜRÜLDÜ

Mahalle aralarındaki boş arsa temizlikleri dışında bazı vatandaşlar tarafından boş arsalara bırakılan atık malzemelerde toplandı. Özellikle Hereke’deki viyadük altına atılan eşyalar belediye ekipleri tarafından toplandı. Toplanan atıklar daha sonra imha edilmek üzere İZAYDAŞ’a kamyonlarla birlikte gönderildi.

İZİN VERMEYECEĞİZ

Körfez Belediyesi yetkilileri, “Körfez’de görsel kirliliğin önüne geçmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle aralarındaki çalışmalarımız, vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştiriliyor” ifadelerini kullandı.

 

 

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genlinde görsel kirliliğe izin vermezken, boş arazilerdeki çalılıkları temizleyerek sarı kum döküyor, güzel görünüme kavuşturuyor.

Körfez Belediyesi, ilçedeki boş arsaları önce temizledi ardından üzerine sarı kum dökerek görüntü kirliliğinin önüne geçti.

Boş arazilere atılan atıklar daha sonra imha edilmek üzere İZAYDAŞ’a kamyonlarla birlikte gönderildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817