Körfez’de Can Pazarı 5 Yaralı

Alınan bilgi ve iddialara göre, Körfez Belediyesi karşısında yer alan battı-çıktı girişinde, tereddüt yaşayan sürücü Mehmet Abanoz, bir anda orta bariyere girdi. Kaza sırasında 16 SIE 27 plakalı Trabsportur model araba hurdaya döndü. Aracın içinden güçlükle çıkartılan sürücü ve yanında bulunan 4 kişi olay yerine gelen 4 ambulansa konuldular. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Mehmet Abanoz, Yasin Karataş, Cengiz Çelik, Üzeyir Mutlu ve Engin Demir, Derince Eğitim ve Seka Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

5 yaralının da durumunun ciddi olduğu ve kaza yapan araç içinde sıkışma ve savrulma sonucu yaralandıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817