Körfez'de can pazarı
 Körfez'de meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarpan aşırı hızlı otomobil, yaklaşık 50 metre uçup, bir hurdacı işyerinin malzeme depusuna düştü. Mucize eseri araç sürücüsü bir saatlik çalışma sonrasında ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Alınan bilgilere göre trafik kazası saaat 19.00 sıralarında Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Bağlar Caddesi üzerinde meydana geldi. İstanbul istikametinden İzmit yönüne giden 34 TB 8111 plakalı otomobil sürücüsü aşırı hızlı olarak seyrederken aniden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, hızlı bir şekilde kaldırıma çarptı ve yaklaşık 50 metre sürüklenip, uçarak yol kenarındaki bir hurda malzeme ve inşaat malzemeleri deposunun bahçesine düştü. Tahminlere göre bahçedeki dikili demir korkuluklara da çarpıp sürtünen otomobil, havada ters dönerek içinde inşaat demirleri ve parmaklılklar olan depoya girdi.

Kaza sonrasında otomobil adeta hurdaya dönerken, vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye yaklaşık bir saat süren çaba sonrasında adeta dümdüz olan otomobil sürcüsünü ağır yaralı olarak kurtardı. Çalışmalar, her an yıkılma tehlikesi olan deponun içinde güçlükle yapıldı. Yaralı olarak kurtarılan sürürcü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrasında araçtan çıkan ruhsata göre ağır yaralaı sürücünün İsmail Engin olduğu tahmin ediliyor. Güney Mahallesi 12. sokakta kayıtlı olarak gözüken aracın, yaklaşık 50 yaşlarındaki İsmail Engin adına kayıtlı. Yaralı sürcünün de İsmail Engin olduğu tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817