KÖRFEZ’DE DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR
 Gerçekleştirdiği kentsel yatırımlar, sosyal projeler ve uygulamalar ile Türkiye’de adından en çok söz ettiren Körfez Belediyesi son 1,5 yılda hayata geçirdiği birçok proje ile ilklere imza attı. Körfez Belediyesinin uygulamaları ülkenin farklı noktalarında örnek alınırken Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Yaptığımız sayısız proje il dışından diğer belediyelere de örnek teşkil ediyor. Hayata geçirdiğimiz uygulamaları ve projeleri diğer belediyelerce uygulanması bize gurur ve sevinç veriyor. Demek ki doğru işler yapıyoruz” dedi.

Hayallerimiz de Hedeflerimiz de Büyük

Körfez’inkısa sürede büyük bir değişim yaşadığını ve kentin topyekun kentin daha da kalkınacağına dikkat çeken Başkan Baran, “Biz hizmet yarışında tüm ilçemizi baz alarak hedeflerimizi belirledik. Kent merkezinde ne yaptıysak bundan sonra Körfezimizin en uzak noktasına o hizmetleri götürme gayreti içinde olacağız. Körfez’in kazanımlarını ilçemize ve köylerimize dağıtıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü bizim hayallerimiz de hedeflerimiz de büyük. Körfez’’ Büyük Projeler Yakışır düşüncesiyle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

80.000 Ton Asfalt Serildi

Yol çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayarak Körfez’in yollarına kısa sürede 80.000 ton asfalt seren Körfez Belediyesi, yaptığı çalışmalarla göz doldurdu. Köy, mahalle, cadde ve sokaklarda kentin her noktasına ulaşarak halkın taleplerini dinleyen Başkan Baran, çalışmalarını bu yönde sürdürüyor. Modern, konforlu ve güvenli yollar için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydeden Başkan Baran, “Belirli programlar çerçevesinde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam edeceğiz. Körfez’de asfaltlanmadık yol kalmayacak” dedi.

240 Bin Metre Kare Bordür Taşı Döşendi

Körfez Belediyesi tarafından yapılan yeni cadde ve sokaklarıyla Körfez modern bir görünüme kavuşturulurken, parke, bordür-tretuvar çalışmaları ile de kaldırımlar daha sağlam, estetik ve kullanışlı bir hale getiriliyor. Bunların kendi üretiminde ve bünyesinde çalışan bordür fabrikasında 45 bin metre dekoratif yer döşemesi, dekoratif bordür 55 bin metre kare, dekoratif ama taşı 20 bin adet üretilerek Körfez'in mahalle, sokak ve caddelerine döşendi.

Unutulmuş Alanlar Hayat Buluyor

Körfez’in farklı bölgelerinde kent insanının yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği mekanlar yaratan Körfez Belediyesi, DP World Dostluk Parkı ve Yukarı Hereke Seyir Tepesi ile Körfez’e yeni yaşam alanları kazandırdı. Belediye Başkanı İsmail Baran, bugüne kadar kentin genelinde bulunan parklarda yaptığı yenileme ve bakım çalışmaları parklara yeni bir kimlik kazandırdı



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817