Körfez’de Eğitim Güvenliği Konuşuldu

Bu haftada Körfez ilçede önceki gün önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar’ın başkanlık ettiği toplantıda yeni eğitim dönemi ile ilgili değerlendirmeler yapıldı ve okul güvenliği konusu ele alındı.

TÜM MÜDÜRLER KATILDI

Gerçekleşen toplantıya Kaymakam Uğur Kalkar’ın yanı sıra, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Eraslan, İlçe Sağlık Müdürü Oğuz Kösa, kurum ve okul müdürleri ile okul aile birliklerinin başkanları katıldı.


SUNUMLAR YAPILDI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’un konuşması ile başlayan toplantıda Emniyet Müdürü Manap ve Jandarma Komutanı Eraslan, yaptıkları sunumlarla okul güvenliği konusunda gelinen noktayı katılımcılarla paylaştı. Kaymakam Uğur Kalkar ise yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diledi ve “Öğrencilerimizin, gençlerimizin en uygun şekilde eğitimlerini alabilmeleri için görevimizin bilinci ile hareket edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817