Körfez’de Eğitim Hazırlıkları Tamam

12 Eylül Pazartesi günü start alacak olan yeni eğitim yılı 16 Haziran 2023 tarihinde sona erecek ve öğrenciler yaz tatiline girecek. Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim yılı ile ilgili takvimi ise geçtiğimiz ay açıklamıştı.

ARA TATİL BAYRAMLA BİRLEŞECEK

Buna göre 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında yarıyıl tatilinin 23 Ocak-3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. 14-18 Kasım 2022’de birinci, 17-20 Nisan 2023’te ise ikinci ara tatil yapılacak. İkinci ara tatilin de Ramazan Bayramı ile birleştirilmesi bekleniyor. Anaokulları ve birinci sınıflarla ilgili uyum eğitim haftası geçtiğimiz hafta başlatılmıştı.

KİTAPLAR ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Bu arada Körfez ilçede de yeni eğitim yılı ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. Konu hakkında bir açıklama yapan Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, “2022-2023 eğitim öğretim yılı yarın tüm öğrencilerimiz için başlıyor. Okullarımız hazır. Ders kitaplarımız, kaynak kitaplarımız sıralarda öğrencilerimizi bekliyor. Okullarımızın yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmasında büyük emekleri olan, özveriyle çalışan ilçe ve okul idarecilerimize, öğretmenlerimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817