Körfez'de Ev Yangını; 1 Ölüm

Bir vatandaş tarafından yangının ilk başlangıç anından başlayarak çekilen görüntüsünde, o anda binaya girip çıkanlar ve içeriyi kontrol edenler görülüyor

Akşam saatlerinde yoğun dumanla başlayan yangına kısa sürede Körfez İtfaiye ekipleri müdahalede bulunuyorlar. Bu sırada dumanlar çıktığı anda binadan çıkanlar olduğu da gözlemleniyor. İtfaiye geldiğinde alevli olarak yanmaya başlayan binada bulunan Ercan Dublacı, iddialara göre ilk anda fark edilemedi ve yanarak hayatını kaybetti.

Yangının yoğunlaştığı anda binaya girmek isteyen vatandaşlar, taşlarla camları kırıp içerde birisi varsa uyarmak isterken, daha sonra alevler söndüğünde acı gerçek anlaşıldı. Kağıt toplayarak hayatını kazanan Ercan Dublacı çıkan yangında feci şekilde ölüm hayatını kaybederken olayın kesin ölüm nedeni ve şekli otopsi ve itfaiyenin raporu ile netlik kazanacak.

Anne Ankara’da

Ercan Dublacı’nın olay sırasında evde yalnız olduğu ve annesinin beyin ölümü gerçekleşen bir yakını için Ankara’ya gittiği öğrenildi. Eşinden bir süre önce ayrılan Ercan Dublacı’nın yanında olan oğlunun da yangın sırasında üst katta olduğu, babasını içerde olduğundan haberi olmadığı söylendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817