KÖRFEZ’DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ VEKİLLERLE KUTLANDI
 Öğretmenler Günü kutlamaları, Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kutlamaların salon bölümünde ise Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde protokol bir araya geldi. Buradaki törenlerde, Kocaeli Valiliği, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü asillerin izinli olması nedeniyle vekiller tarafından temsil edildi. Kutlamalara, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, Körfez Başsavcısı Alparslan kaplan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Fikret Çetin Kale, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Recep Gayret, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, okul idarecileri ve öğretmenler ile öğrenciler katıldılar. Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi tarafından organize edilen kutlanma programı çerçevesinde, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve emekli olan öğretmenlerle, düzenlenen çeşitli etkinliklerde başarılı öğretmen ve okullara ödülleri verildi.

Törende günün anlamı ile ilgili konuşan İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Recep Gayret, ‘’Bu yıl 35. Sini kutladığımız öğretmenler gününde söyleyebilirim ki dünyanın en kutsal sıfatı öğretmenliktir. Öğretmenin tatili yoktur, yetiştirdiğimiz bir fert topluma faydalı olursa başımız dik, faydasız olursa başımız eğik dolaşırız. Bu nedenle öğretmen her zaman eğitimcidir’’ dedi. Daha sonra söz alan Belediye başkanı İsmail baran ve vali yardımcısı Osman Sarı’da öğretmenin toplum içindeki önemine değindiler ve ölen öğretmenlere rahmet dileyip, görevlerinin başında olanlara da sağlık ve başarı dilediler.

Plaket ve ödül

 Törenin bir diğer bölümünde de, emekli olan öğretmenlere ve düzenlenen etkinliklerde başarılı olan öğretmenlerle okullara plaket ve hediyeler verildi. Emekli olan öğretmenler, Afife Karatekin, Ayşe Aymergen, Cafer Köksal, Haşim Yılmaz, İsmet Çelikel, Kemal Esen, Nadire Özmetin, Şükrü Şahin, Yakup Yıldız, Yusuf Ayar, Zerrin Özkan, Ferniyaz Yenilmez, Eyyüp Dadak, Zekiye Altun, Güzide Tüfekçi, İsmail Şengün, Nurcan Fidan ve Hasan Patan’a şükran belgeleri ve çiçekleri Vali Yardımcısı Osman sarı tarafından verildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817