KÖRFEZ’DE PROJELER  MASAYA YATIRILDI

Körfez’de projeler tek tek devam ederek hayata geçerken, yeni projeler için de çalışmalar devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da bu çalışmalar kapsamında Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile makamında bir araya geldi, devam eden ve yapılacak projeler masaya yatırıldı.

PROJELER DETAYLANDIRILDI

Toplantıda; Sarnıç Han, Hereke Kalesi, üniversite ve İlimtepe Kültür Merkezi gibi büyük projelerdeki son durum ile Ağadere Göleti, gençlik merkezi ve yeni kompleksler için de görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle bakanlık onayı sonrası Ağadere Göleti’ni de içine alan vadide yapılacak olan proje için start verilmesi kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817