Körfez’e Bir Yeni İşletme Daha

Körfez’de bir yeni işletme daha faaliyet göstermeye başladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Bulvarı'nda hizmet vermeye başlayan Yakup Kotan’ın sahibi olduğu YK Hair Salon’un açılışına katıldı. Açılışa ayrıca; AK Parti ve MHP Belediye Başkan aday adayları, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, meclis üyeleri, diğer siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İLÇEMİZİ HAZIRLIYORUZ

Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Açılan her işletmez bizler için önemli. Çünkü açılan her işyeri yeni istihdam demek, ekonomik canlanma demek. Bugün 2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye var. Bizde bu hedeflere ilçemizi hazırlıyoruz. İşletme sahiplerimizi canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın konuşmasının ardından dualar edildi. Dua sonrasında da açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Başkan Baran işletmecilere ‘hayırlı olsun’ derken, açılışa katılan davetlilerle sohbet etti. Başkan Baran, eline makas aldı, berber koltuğundaki müşteri ile ilgilendi. Renkli görüntülere sahne olan açılış sonrasında ikramlarda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817