banner2752
banner2750
banner2776

Körfezim Okulları Öğretmenlerinin Gününü Kutladı

Kutlama etkinliği ile yapılan açıklamada, “Özel Körfezim Eğitim Kurumları güçlü öğretmen kadrosu, akademik ve sportif alandaki başarılarla dolu tecrübeleri ile bu zorlu süreci, eğitimin tüm gerekliliklerini yerine getirerek yönetmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın pandemi ile ilgili talimatı yönünde, yılsonuna kadar uzaktan eğitime devam edecek olan okulun yöneticileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yapmış oldukları açıklamalarda, tüm koşullarda, en iyi eğitimi veren ve vermeyi kendisine amaç edinmiş  öğretmenlerinin emeğine ve fedakarlıklarına teşekkür edildi.

   Körfezim Okulları’nda yoğun bir uzaktan eğitim süreci yürütülerek haftada ortalama 30 saat canlı ders yapılmaktadır.Anaokulu,ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin seviye ve müfredat farklılıklarını gözeterek; ayrı ayrı programlama planlanmaktadır.Akademik derslerin yanı sıra uygulamalı derslerin de canlı  olarak yapılması, öğrencilerin sanat,spor ve müzik gibi alanlarla da ilgilenmelerini sağlamaktadır.Uzaktan eğitimde derslerden sonra verilen ödev ve kontrol aşamaları da yine online şekilde takip edilmekte ve danışman öğretmenler tarafından sürekliliği denetlenmektedir. Yapılan rehberlik dersleri ile de öğrencilerin psikolojik gelişimleri ve pandeminin etkileri gözlem altına alınarak desteklenmektedir.

   Yıllara yayılan tecrübelerini, teknolojik donanımlarla birleştirerek, kendini sürekli geliştiren okulun alanında uzman öğretmenleri, öğrencilerini geleneklerine bağlı, evrensel değerlere açık ve mutlu bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemekte ve her koşulda bu amacın gerekliliklerini de yerine getirmektedirler. Bu zorlu süreçte, eğitime gönül vererek canla başla çalışan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” denildi.

Okulda yapılan etkinlikte öğretmenler günü kutlandı ve eğitimcilere günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680