banner2752
banner2750
banner2776

Körfez’in Çınarları ‘Gelecek İçin’ Fidan Dikti


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen törende, 100 fidan toprakla buluşturuldu

Körfez İlimtepe’de düzenlenen etkinliğe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ebubekir Ardıç, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Çocuk Meclisi üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

BÜYÜKLERİMİZ HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACI
Kıymetli büyüklerimiz, bir gün değil her gün başımızın diyerek konuşmalarını gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Geçmişimizden bugünümüze ışık tutan çınarlarımız için bir aradayız. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde kıymetli büyüklerimize güzel ve anlamlı bir gün yaşatmak istedik. Kısa bir süre önce açılışını gerçekleştirdiğimiz 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü adını verdiğimiz hatıra ormanında, asırlık çınarlarımızla birlikte fidanları toprakla buluşturduk.

HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ
Bizlere tecrübeleriyle yol gösteren, ışık tutan büyüklerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onların gözlerindeki mutluluğu görmek, bizlere ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bugün burada elleriyle toprağa nefes olan, gelecek kuşaklarımıza önemli bir miras bırakan tüm büyüklerimi saygıyla selamlıyor, hürmetlerimi sunuyorum. Tüm büyüklerimin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Allah hepsine hayırlı uzun bir ömür nasip etsin” dedi.

YAKINDAN İLGİLENDİ
Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün konuşmalarının ardından, oluşturan 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü Hatıra Ormanı’na fidanlar dikildi. Belediye Başkanı Şener Söğüt, törene gelen tüm yaşlılarla yakından ilgilenerek onlarla birlikte fidan dikti.
Fidanların dikilmesiyle birlikte, günün anlamını belirten hatıra sertifikaları, Başkan Söğüt’ün elinden Körfez’in çınarlarına takdim edildi.1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde hatırlanmaktan ve kendileri için oluşturulan hatıra ormanına fidan dikmekten duydukları memnuniyeti belirten yaşlılar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680