Körfez'in Gururunu, Babası Çiçeklerle karşıladı
8 - 11 Kasım tarihinde Amasya İlinde yapılan Türkiye Taekvon do Federasyonunun düzenlemiş olduğu Poomse müsabakalarında Körfez Uzakdoğu Kulubü öğrencilerinden Şevval Yarar Türkiye ikinci olarak gümüş madalya aldı.

Önceki Akşam  saat : 05.00 'de İlimize dönen Aşkın hoca ve talebeleri İzmit Otobüs Terminalinde duygulu anların yaşanmasına neden oldu. 3 Türkiye 5. liği , bir Türkiye 2. liği ile çok büyük başarılara imza atan Körfez Uzakdoğu Sporları Kulubü İlimizin adını en iyi şekilde temsil etti.

Türkiye şampiyonluğunu ise bir puanla kaçıran Şevval'in babası Gazeteci Burhan Yarar ise kızını çiçeklerle karşılarken ''Gönüllerin Şampiyonu Hoşgeldin'' diyerek kızına sarılarak öptü.


İlk üçe giren sporcularını Milli Takıma seçildiği turnuvada Şevval bundan sonra Ülkemizi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil edecek.

.

Körfez Anadolu İmam Hatip Ortaokulu  öğrencilerinden olan Şevval, hırsı ve çabukluğuyla ün salmış bir sporcumuz. Yarar'ın Antrenörü Uluslararası hakem ve milli Antrenör Aşkın Kahveci yaptığı açıklama şunları söyledi.


Kahveci'' Bir senedir bu turnuvaya hazırlanıyoruz. Bu çocuklar Kocaeli'nin en iyileriydi. Çok emek verdik iyi hazırlandık. Çalışmamızın karşılığınıda aldık. Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Bu zamana kadar bir çok Milli sporcu yetiştirdim. Ülkemize bir sporcu yetiştirmenin daha gururunu yaşıyorum. dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817