KÖRFEZ’Lİ AK GENÇLER SHM STARTINI VERDİ

Toplantıya AK Parti Körfez ilçe başkanı Kadir Alçık ve yönetimi, İl gençlik kolları başkan yardımcıları Yusuf Yazıcı ve Barış Kılıç, Hereke mahalle temsilcileri ve Yukarı Herekeli gençler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasına gençlere bu güzel ev sahipliği için teşekkür ederek başlayan Kadir Alçık Yukarı Hereke’yi biz ikinci evimiz olarak görüyoruz, biz gençlik kolları olarak Körfez’de büyük bir aileyiz ve bizim için Hereke’nin önemi büyük bu yüzden SHM çalışmalarımızın startını sizlerle beraber veriyoruz

Seçim Hazırlık Merkezi programlarından bahseden AK Parti Körfez ilçe başkan yardımcısı ve seçim işleri başkanı Adem Koyun; İl gençlik kollarımız büyük bir programla yerel seçim çalışmalarına hatırı sayılı bir zaman olmasına rağmen hedefe kilitlenme ve başarıya ulaşma doğrultusunda, Seçim Hazırlık Merkezimizin açılışını yaparak yerel seçim çalışmalarına başladı. Bizde bu programla yerel seçim çalışmalarının startını veriyoruz, bugün olduğu gibi genç arkadaşlarımızla ev toplantıları, üniversiteli arkadaşlarımızla toplantılar, salon programları ve hükümetimizin icraatlarını anlatacağımız bilgilendirme programları yaparak başarılı çalışmalara imza atacağız.

İl başkan yardımcılarının üniversite harçlarının kaldırılması, 4+4+4 eğitim sistemi ve ülke gündemiyle alakalı bilgiler verdiği toplantı, gençlerin sorduğu soruların cevaplanmasıyla samimi bir ortamda son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817