KÖRFEZLİ GENÇ İŞ ADAMLARINDAN İŞ VE GÜÇ BİRLİĞİ  ÖRNEĞİ
 Üzerinde, Körfez Belediyesi Spor Okulu olarak kullanılan halı sahanın da yer aldığı ve ilçenin değerli arsalarından olan alan, belediyede yapılan açık ihale sonucu satıldı. Konumu nedeniyle bir çok kişinin almak istediği arsa, hastane ve benzeri binaların yapımı için uygun izine sahip T 1 alanı içinde.

Belediye tarafından yapılan duyuru sonrasında, yapılan ihaleye dosya veren ve ilçenin yaşları ortalama 35 olan genç iş adamlarından oluşan gurup, ortak olarak ihaleye katıldılar ve başka katılan olmayınca da belirlenen bedel üzerinden arsayı aldılar. Satılan arsa için 6 milyon 717 bin lira ve KDV ödeyecek olan genç iş adamları, Haydar Alkan öncülüğünde toplanan Yaser Türk, Sedat alkım, Muharrem Okutan ve Nurettin Okutan’dan oluşuyor.

Haydar Alkan, bu olayın iş birliği, güç birliği anlayışının bir sonucu olduğunu ifade ederek, ‘’Çok kısa sürede arsayı en iyi şekilde değerlendirecek projeyi hazırlatarak, ilçeye bir değer daha katacağız. Arsamız, konumu ve alanı nedeniyle çok iyi hizmetlerin verilebileceği bir noktada. İlçemize değer katacak ve genç iş adamlarının başarılarını gösterecek bir proje olacaktır’’ dedi.,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817