KÖRFEZLİ GENÇLER KAZA YAPTI..!

Yaralılardan durumu ağır olan Sefa Sağdıç, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza İzmit Körfez Mahallesi Sefa Sirmen Bulvarı’nda meydana geldi. Sefa Sağdıç’ın (18) kullandığı motosikletin yolda bir anda savrulması sonucu devrildi ve sürücü ile arkasında oturan Mustafa Fidan (19) yola düştüler.

Kaza sonrasında olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralı iki gence de müdahale ettiler.  Mustafa Fidan Umuttepe Hastanesi’ne, Sina Sağdıç ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldüler.

Kazada yaralanan Mustafa Fidan’ın vücudunda kırıklar olduğu ama hayati tehlikesinin bulunmadığı, Sinan Sağdıç’ın ise durumunun ağır olduğu ve ameliyata alınacağı öğrenildi.

Meclis üyesinin kardeşi

Kazada yaralanan Mustafa Fidan, Körfez’de çok iyi tanınan Fidan Kundura’nın sahibi Cemil Fidan’ın oğlu ve Körfez Belediye Meclis Üyesi Sinan Fidan’ın kardeşi.

Kaza sonrasında aile ve yakınları hastaneye akın ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817