KÖRFEZLİ KİCK BOKSÇULAR BOLU'DAN ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜLER
 Bolu Kick Boks İl temsilciliğinin 2015 yılı faaliyet programında yer alan Kick Boks  İller arası kulüpler liği Minikler ve yıldızlar ( Bay – Bayan) 1. Etap şampiyonası 22-MART-2015  Tarihinde,  Bolu ilinde yapıldı. 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada 20 hakem görev alırken, İlimizden Mehmet Durukan hakem olarak görev yaptığı şampiyona Çok çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Türkiye şampiyonası öncesi bu tür organizasyonlar yaparak sporcuları ,Haziran ayında Isparta da yapılacak Türkiye kick boks şampiyonası öncesi tecrübelerini arttırmak  amacıyla yapılan maçlar  sporcular için çok faydalı olmuştur. Daha 3 Etap da ayrı yerlerde  yapılacak olan bu müsabakalar sonunda hangi kulübün  daha başarılı olacağını şimdiden kestirmek mümkün değildir.  

Körfez Uzakdoğu sporları İhtisas kulübü Başkanı ve Taekwondo  Kick Boks Teknik Direktörü Aşkın KAHVECİ:Kulübümüzden 7  Sporcuyla katıldık.

İdareci Yasin ULUSOY, Antrenör Canan UZUN Nezaretinde katılan Sporcularımız 3 Altın Madalya alarak İlimize dönmüşlerdir. Taekwondoda Türkiye Şampiyonu Olan Şevval YARAR Aynı başarısını Kick boks tada sürdürmek istiyor. 47 Kg Şampiyon olan Şevval Yarar Hedefinin diğer etaplar dada başarılı olup Türkiye şampiyonasın da şampiyon olmak dedi

Mustafa Doğan KARAKULLUKÇU 57 Kg da  ,Ali Tunahan Çoşğun 42 kg.da şampiyon olan Sporcular 3 altın madalya alarak  1. Etabı tamamlamışlardır. Diğer sporcular ilk 8 de kalarak birer 2 şer maç kazanarak  iddialı olduklarını gösterdiler Aşkın KAHVECİ Sporcularımı kutluyorum dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817