KORKMAZ:
 AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, CHP'nin seçim kazanmak için bol keseden vaatlerde bulunmasını, "17-25 Aralık operasyonlarında milletimize zorla bir şey yaptıramayacağını görenler şimdi taktik değiştirip bol keseden vaatler sunuyor. Bir zamanlar koyun dedikleri halkımızın zekasıyla alay eden CHP yine sınıfta kalacaktır. Bunların tek amacı koltuk uğruna ülkemizin kalkınmasını engellemektir" dedi.

 "TAKTİK FARKLI, AMAÇ HEP AYNI: ÜLKEMiZİN KALKINMASINI ENGELLEMEK"

 AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, haftalık yönetim kurulu toplantısında seçim çalışmalarını değerlendirdi. Halkın arasında, halkla iç içe seçim hazırlığı yaptıklarını belirten Korkmaz, CHP'nin seçim vaatlerinin içi boş olduğunu belirterek şunları söyledi: "17-25 Aralık operasyonlarıyla bu ülkede demokrasiye darbe vurulmak istendi. Sandıkta iktidar olmayı beceremeyenler, halka rağmen başa gelmek için uğraştı. Çok şükür halkımız iradesini ortaya koydu ve boyun eğmeden davasına sahip çıkarak gereken cevabı 30 Mart seçimlerinde verdi. Halkımız büyük bir sınavdan başarıyla geçti. Şimdi önümüzde yeni bir seçim var ve bu zihniyet yine boş durmuyor. Bu kez taktik başka. İktidarımız döneminde güçlenen, Cumhuriyet döneminde ilk kez istikrar yakalayan ekonomimiz sayesinde halkımıza bol keseden paralar dağıtma sözü veriliyor. Bu vaatler ancak Türkiye'yi birkaç yıl içinde yeniden IMF kapılarında dilenen bir ülke haline getirir. Dolar, faiz zenginleri yaratır. Olan yine gariban halkımıza olur. Oysa CHP'nin yoksul halkı düşündüğü nerede görülmüş? Bunlar değil miydi bugün oy istedikleri halkımızla koyun diyerek dalga geçen, oylarını kömür-makarnaya satıyor diyen. Halkımız bu oyuna gelmez. Zekasıyla dalga geçildiğinin farkında. Bunlar bu taktiği 30 Mart yerel seçimlerinde de denedi. İzmit Belediye Başkanımız Dr.Nevzat Doğan'ın belediye kasasını doldurduğunu bildiklerinden kendi adayları çıktı, bu paraya güvenerek vaatlerde bulundu. Ama halkımız biliyordu ki, bu işin karşılığında kent borç batağına girecekti. Unutmayın ki, biz neredeyse 20 yıldır Yuvacık Barajı'nın borcunu ödüyoruz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817