Korkmaz: Dosta güven Rakibe korku salacağız
 AK Parti İzmit Mahalle ve Köy Temsilcileri KOTO’da düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi. İlçe Başkanı Ali Korkmaz ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İlçe SKM Başkanı Yusuf Sami Çınar, Teşkilatlanmadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Kır, Dış İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ergün Karagöz, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, mahalle ve köy temsilcileri katılım sağladı.

 

DAYANIŞMA YEMEĞİ

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği dayanışma yemeğinde, aynı zamanda rutin parti çalışmaları ve yerel seçim süreci değerlendirildi. Geçtiğimiz aylarda yapılan çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda temsilcilerin görüşleri de alındı. Toplantıda konuşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, mahalle ve köy temsilcilerine çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, özellikle önümüzdeki yerel seçimlerde var olan birlik ve beraberliğin daha sıkı olacağını söyledi.

 

‘KORKULARINDAN GENEL BAŞKAN ÇAĞIRDILAR’

16 Şubat tarihinde yapılacak olan aday tanıtım programına işaret eden Korkmaz, “Aday tanıtım programımız büyük bir şölen ve coşku havasında geçecek. CHP’nin de aynı gün aday tanıtım programı var. Onlar korkularından genel başkanlarını çağırıyorlar. Biz onlar gibi farklı illerden takviyeler yaparak değil, kendi birlik ve beraberliğimizle meydanları dolduracağız. Başkanımızın yanında güçlü bir şekilde ses vereceğiz” açıklamalarına yer verdi.

‘NAMUSUMUZ GİBİ SAHİP ÇIKMALIYIZ’

İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yürütülen çalışmaların yoğun bir tempoda ve başarılı bir şekilde devam ettiğini de açıklamalarına ekleyen İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “Belediye başkanımız bütün gayretiyle çalışıyor. Başkanımızın bu yoğun tempoda katıldığı çalışmalara teşkilat olarak bizlerde destek vermeliyiz” dedi. Sandıkların önemine vurgu yapan Korkmaz, “Sandıklarımıza namusumuz gibi sahip çıkmalıyız” açıklamalarında bulundu.

 

ZAFER BİZİMDİR, BİZİM OLACAK’

Seçim irtibat bürolarının da açılışlarının yakın zamanda yapılacağının bilgisini veren Korkmaz, “Bu seçim sürecini başarılı bir şekilde yürüteceğiz. Zafer bizimdir, bizim olacak. Yaptığımız çalışmalarımıza, dosta güven, rakibe korku salacağız” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı. Programda aynı zamanda İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, belediye hizmetleriyle alakalı sunum yaptı. Doğan, yeni dönemde yapacakları hizmetlerle İzmit’in Avrupa’nın şehirlerinden daha gelişmiş bir şehir olacağını söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817