Köşker Başkentlilere konuk oldu
 Gebze Ankaralılar Derneği’ne konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hizmet sunumu yaptı. Vatandaşların sorularını da cevaplayan Başkan Köşker, Tatlıkuyu Mahallesi’ne kazandırılacak kapalı pazar yeri projesi ve aile sağlığı merkezinin de müjdesini verdi

 

 

 

GEBZE ORTAK PAYDA

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sivil toplum kuruluşları, hemşeri ve kültür derneklerine yönelik başlattığı hizmet sunumu toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Tatlıkuyu Mahallesi’nde bulunan Ankaralılar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Köşker, kente kazandırılan hizmetler ve projeler hakkında vatandaşları bilgi verdi. Gebze’nin 81 vilayetin kültürlerini barındıran bir Türkiye mozaiği olduğuna değinen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Kronikleşen sorunları kısa sürede çözülen Gebze’mize iş için, aş için gelen siz değerli hemşerilerimizin yaşamaktan keyif aldığı, mutlu olduğu bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz. Kendi yörelerimizin kültürlerini unutmadan, yaşatacağız ve gelecek nesillere aktaracağız. Ancak ortak paydamız olan Gebzelilik bilinci ve şehir kültürünün gelişmesi için de el birliğiyle sizlerle birlikte çaba harcayacağız” dedi.

TATLIKUYU’YA İKİ MÜJDE

Gebze’de bölge bölge, mahalle mahalle tespit edilen sorunların çözülmesi ve vatandaşların refahı için proje üreterek hayata geçirdiklerini belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Tatlıkuyu Mahallesi’ne kazandırılacak aile sağlığı merkezi için protokolün imzalandığını ve projenin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Tatlıkuyu ve Barış mahallerine hizmet edecek olan modern kapalı Pazar yeri için hazırlanan projeye ilişkin yapımı ihalesine çıkılacağının müjdesini de vatandaşlarla paylaşan Başkan Köşker, kente kazandırıla diğer hizmetlere ilişkin bilgileri de sinevizyon eşliğinde aktardı.

DEĞİŞİM SÜRÜYOR

Gebze’deki değişimin; el ele gönül gönüle verilerek devam ettiğini söyleyen Başkan Köşker, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz koordineli işbirliği ve hizmet seferberliğiyle Gebze’mizin kronikleşen sorunları birer birer çözülüyor. Gebze’mizde değişim devam ediyor. Değişimde en büyük destekçimiz, bizlere bu görevi tevdi eden halkımızdır” dedi.  Gebze’nin marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getiren Başkan Köşker, “Altyapı ve doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı mahallelerimizde üstyapı ve güzelleştirme çalışmalarımız sürüyor.

PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR

Üst yapının yanı sıra kentimizi park ve bahçelerle donatıyoruz. 100 yıllık belediye tarihinde 64 park yapılmışken, biz 4,5 yıllık hizmet dönemimize 70’i aşkın parkı sığdırdık. Çocuklarımızın güven içerisinde oynayabileceği bir tane dahi parkı olmayan mahallelerimiz vardı. Başlattığımız çalışmayla kişi başına düşen yeşil alan oranını 6 metrekareden 16 metrekareye çıkarttık” şeklinde konuştu.  Atıl vaziyette olan Kent Meydanı’nın yarım kalan inşaasını tamamlayarak Gebze’ye kazandırdıklarını söyleyen Başkan Köşker, kente kazandırılacak yeni projelere ilişkin de bilgi verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817