Köşker ‘Gençlik’i dolaştı
  

MARKA ŞEHİR GEBZE

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gençlik Caddesi’ni dinledi. Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, ziyaretlerini sürdürüyor. Gençlik Caddesi’nde esnaf ziyareti yapan Başkan Köşker, belediye tarafından yapılan Güzeller Camii şadırvanın açılışını yaptı. Gençlik Caddesi’ndeki esnafları ve kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, dert dinledi. Vatandaşlara belediye çalışmaları ve yeni döneme ilişkin projeler hakkında da bilgi veren Köşker, Gebze’yi marka kent yapmak için çıktıkları yolda durup dinlenmeden çalışacaklarını söyledi. Cadde esnafının ilgisiyle karşılaşan Başkan Köşker, vatandaşların belediye başkan adaylığıyla ilgili tebriklerini de aldı.

ŞADIRVAN HİZMETE GİRDİ

Cadde turunun ardından Güzeller Camii’ne geçen Adnan Köşker, öğle namazının ardından camiye belediye tarafından kazandırılan modern şadırvanın açılışını hayırlı olsun dualarıyla yaptı. Camii cemaatiyle birlikte şadırvanın kurdelesini kesen Başkan Köşker, bir süre vatandaşlarla ve camii cemaatiyle sohbet etti. Vatandaşların sorularını cevaplandıran Başkan Köşker, Balkan Türkleri Derneği lokalini de ziyaret etti. Burada dernek başkanı İsmail Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Köşker burada, “Adı güzel mahallemiz Güzeller, kentimizin en az sorunu olan yerleşimi.

TAZİYE ZİYARETİ

Kentimizin her noktasında sorunların en aza indirilmesi modern bir şehir kimliği kazanması için sizlerin desteğiyle çalıştık, bundan sonra da el ele vererek çalışacağız. Kentimizi birlikte daha güzel bir şehir haline getireceğiz” dedi. Derneğin ardından Başkan Köşker, geçtiğimiz günlerde vefat eden Fatma Dülger (61) evine giderek Dülger ailesine taziyelerini iletti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817