Köşker Issıkgöl ve Bağdat’ı turladı
  

ESNAFI TEK TEK GEZDİ

Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. SKM çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Bağdat Caddesi, Akse Sapağı ve Isıkgöl Caddesi’nde esnaf ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdi. “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar aynı heyecan ve şevkle kentimize hizmet ettik, etmeye devam ediyoruz” diyen Başkan Köşker, “Değerli hemşerilerimizin teveccühü, desteği; Büyükşehir Belediyemizle uyumlu çalışmalarla kentimizde değişimi başlattık. Önemli aşamalar kaydedilen şehrimiz hızla çehre değiştiriyor. Yeni proje ve yatırımlarla önümüzdeki dönemde de kentimize hizmet edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

BİRLİKTE İMZA ATIYORUZ

Esnafları tek tek dolaşan ve hayırlı işler dileyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi veren Başkan Köşker, vatandaşların sorunlarını dinledi. Issıkgöl Caddesi üzerinde bulunan Tokat Turhallılar Derneği’ne akşam çayına konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  “Gebze’mize hizmetleri birlikte kazandırdık. Şehrimizi yaşamaktan keyif alına bir kent haline getirmek için ele ele gönüle gönüle çalıştık. Gebze’mizi daha yaşanabilir şehir haline birlikte dönüştüreceğiz Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817