Köşker’den mahallelere çıkarma!

MECLİS ÜYELERİ VE KURMAYLAR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den mahallelere çıkarma. Yanına Gebze Belediyesi Meclis üyelerini ve birim müdürlerini de alan Başkan Köşker, Gaziler ve Mevlana mahallelerinde devam eden çalışmaları denetledi. Belediye meclis üyeleriyle birlikte Gebze Belediyesi’ne ait midibüsle ilk olarak Gaziler Mahallesi’ne geçen Başkan Köşker, burada devam eden ve altyapısı tamamlanan sokaklardaki üstyapı çalışmalarını denetledi.

VATANDAŞLARLA SOHBET

Gebze Belediyesi başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, başkan danışmanı Şakir Bitmez’in de Başkan Köşker’e eşlik ettiği inceleme turunda Gaziler Mahalle Muhtarı Metin Topçu da hazır bulundu. Gaziler Caddesi, Şehit Özcan Demirci Caddesi ve Şehit Fahri Kır Caddesi arasında kalan bölgenin yanı sıra Bilal Habeşi Camii’nin bulunduğu bölgede Gebze Belediyesi tarafından asfalt yenileme ve bakım onarım çalışmalarını denetleyen Başkan Köşker ayrıca asfalt serim çalışmalarının sürdüğü 1768. Sokak sakinleriyle sohbet etti.

GAZİLER GÜZELLEŞİYOR

Çalışmaların hızla devam ettiği sokak sakinlerine hizmetlere ilişkin bilgi de veren Başkan Köşker, “Değerli hemşerilerimize hizmetlerimizde bizlere verdikleri destek ve gösterdikleri teveccühten ötürü bir kez daha teşekkür ederim. Kentimizin her bölgesinde olduğu gibi mahallelerimizi kışa hazırlıyoruz. Gaziler hızla güzelleşiyor, daha yaşanabilir bir mahalle haline geliyor” dedi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Köşker, yanındaki kurmaylarına sorunların hızla çözümü için gerekli talimatları verdi. Gaziler’de taziye evine beraberindekilerle birlikte ziyaret ederek başsağlığı dileyen Başkan Köşker’in ikinci durağı Mevlana Mahallesi oldu. Köşker ve meclis üyelerine buradaki inceleme gezisinde Mevlana Mahallesi Muhtarı Cengiz Coşkun eşlik etti.

KAHVEDE DERT DİNLEDİ

Mevlana Mahallesi’nde yapımı büyük oranda tamamlanan asfalt yenileme, kaldırım ve parke çalışmalarını inceleyen Başkan Köşker, bir kıraathaneye uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti.

Burada mini bir toplantı yapan ve Mevlana’da devam eden çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, soruları yanıtladı, talepleri dinleyerek not aldı. Sorunları not alan Başkan Köşker, ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları vererek vatandaşları yanıtlandırdı.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Hizmetlerin yerinde incelendiği gezide hazır bulunan Mevlana Mahallesi Muhtarı Cengiz Coşkun, hizmetlerinden ötürü Başkan Köşker ve ekibini kutladı. Köşker ve ekibine teşekkür eden muhtar Coşkun, “Daha düne kadar mahallemizde bir adet parkımız varken bugün artık 5 tane parkta çocuklarımız güven içerisinde oyun oynayarak vakit geçiriyor. Sokak ve caddelerimiz pırıl pırıl oldu. Var olan eksiklerimizi hızla tamamlayan başkanımıza ve ekibine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817