KOYUN ASKERLERİ UĞURLUYOR
Ak Parti Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Engin Koyun Körfez ilçedeki  askere giden gençleri tek tek ziyaret ediyor. Koyun; Ak Parti Körfez İlçe Esentepe Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Bilal Gür'ün asker uğurlama programına katıldı. Askerliğin kutsal bir görev olduğunu vurlayan Engin Koyun;" Kardeşimize hayırlı teskereler diliyoruz. Bu vatan hepimizin. Her genç askerlik yapmalı. İnsanın hayatını büyük bir oldunluğa kavuşturur"dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kahraman 10 yıl önce

genclik kolları olarak tum adaylara eşit mesafede olmanız gerekirken eşitlik lık ılkesıne aykırı adamcı zıynıyetle engın koyuna destek vermenız abesle iştigal degılmıdır. o zaman engın koyun aday olamazsa topluca görevınızden ıstıfa etmenız gerekır dıcem ama o karaktere sahıp degılsınz

banner2817