KSMMMO'na Gebzeli aday
8-9 Haziran tarihlerinde kongreye gidecek olan KSMMMO’da Ender Şenol ve Kemal Demir’den sonra Değişim Grubu’nun adayı Gebzeli Taner Öner’de adaylığını açıkladı.


Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın 8-9 Haziran’da yapılacak olan olağan genel kurulu öncesinde Kocaeli Değişim Grubu adına Gebzeli Taner Öner’de adaylığını resmen açıkladı. Emexotel’de düzenlenen toplantı ile adaylığını açıklayan Taner Öner, “meslekte saygınlık ve güvenilirliğin artması için aday olduk. Vereceğimiz taahhütlerimiz senettir” şeklinde konuştu

GENÇ VE DENEYİMLİ EKİBİZ

Bağımsız meslek mensupları olarak “Kocaeli Değişim” grubu adı altında toplandıklarını belirten Taner Öner, “Yönetimimizde meslekte 10-15 yıl deneyimli, 40 yaş ortalamasına sahip arkadaşlarımız yer alıyor. Grup içindeki arkadaşlarımız gerek ilçe temsilcililerinde başkan ve yönetici olarak yer aldılar. Yönetimsel anlamda bir deneyime sahibiz. Bizim diğer aday gruplar ile de bir sorunumuz yok” dedi.

PROJELERLE GELİYORUZ

Mesleğin genel sorunlarını iyi bildiklerini söyleyen Taner Öner, “Bizler mesleki sorunlar ve çözüm çabaları ötesinde meslektaşlarımızın haklı olduğuna inandığımız özel sorunlarını da sahiplenip çözüm için gayret göstereceğiz. Stajyerlerimiz ve mesleğe yeni giren meslektaşlarımız ile de yakın ilişki içinde olacağız. Oda eğitim alanları da bir okul gibi çalışacak” şeklinde konuştu

ÖNER’İN LİSTESİ

Taner Öner’in listesinde şu isimler yer aldı; Yönetim Kurulu: Haydar Güvenç, Hayrettin Yalçın, Engin Eroğlu, Yakup Bektaş, Erol Mutlugün, Gülbiye Yılmaz. Disiplin Kurulu: Osman Demir, Özcan Çakır, Yılmaz Kıcı, Murat Çelik, Mehmet Altuntaş. Denetleme Kurulu; Ali Çetin, Ayten Kuşkonmaz, Ahmet İlitli. Birlik Delegasyonu: Fikret Gökmen, Gökhan Özer, Rüstem Çakal, Yılmaz Kıcı, Hafiz Coşkun, Sadi Çakır, M.Ali Kılıç, Nazım Tuna, Suat Yüksel, Zeynep Kabacaoğlu Çalık, Hasan Çiçek, Nevzat Kalelioğlu, Halis Çaykıran, Muammer Ballıkaya, İsmail Çınar, Fatih Toksoy, Tuncer Karaman, Cüneyt Keresteci, Gülbiye Yılmaz, Cengiz Aydın, Fevzi Yıldırım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817