KTO, EFE'SİZ İLK TOPLANTIYI YAPTI

KTO Oda Başkan Vekili Sedat Zımba ve meclis üyeleri, Bahar Baykal, Sibel Moralı, Mustafa Genç, Turan Kurtaran, Fatih Fidan ve Hakan İlgili’den oluşan meclis, Mustafa Efe’nin olmadığı ilk toplantıyı gerçekleştirdi. Toplantıda, nevzuat gereği bundan sonraki aşamada yapılması gereken 2 eksik üyenin davetle ya da seçimle tamamlanması, bunun için yapılacak çalışmaların başlatılması kararı alındı.

Ali Çakır, ‘’Zamanı değil’’

Körfez Ticaret Odası’nda hayat normale dönmeye başlarken, 2107 yılı içinde yapılacak olan seçimlerde de aday olması beklenen isimler konuşuluyor. Bunlardan biri olan ve Mustafa Efe’nin de zaman zaman yerine düşündüğünü belirttiği işadamı Ali Çakır, henüz konuşmak için erken olduğunu belirterek, ‘’Şu anda bunları konuşmak etik değil, bir yas süresi var ve oda da sorun yok. Toplantılar yapılıyor, çalışma süreci normal sürüyor. Zamanı gelince bu konuda kesin kararımı açıklarım, sağolsunlar arkadaşlar beni gündem de tutuyorlar ama zaman henüz adaylık ve seçim konuşmak için erken ve uygun değil’’ dedi.

Mehmet Allak, ‘’Bana göre de erken’’

Oda Başkanlığı için ismi geçenlerden biri olan Mehmet Allak’da bu açıklama için zamanın erken olduğunu düşünüyor. Kotsiad Başkanı da olan Mehmet Allak verdiği izlenimlerde , seçimler bir süre ileri tarihe de alınabileceğini, Ohal dönemi yaşandığı için seçimlerin 2017’nin sonlarını bulabileceğini düşündüğü görülüyor. Allak, ‘’Bu nedenle aday olmak ve çalışma yapmak için hem zaman erken, hem de ortam uygun değil. Bu konuda arkadaşlarımın teveccühü var ama yaşanan vefat ve ortam nedeniyle çalışma yapmak uygun değil’’ diye düşünüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817