KTO' ndan Badem'e Ziyaret
 Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Meclis Başkan Vekili Bilal Atak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Recep Öztürk, Sedat Zımba, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Çağlayan, Ahmet Kırcı, Mustafa Gülçan, Şener Söğüt, Veli Yıldız, Mustafa Genç ve Meclis Üyesi Veysel Şenol'dan oluşan heyet, kutlama ziyaretinde bulundukları AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem tarafından sıcak bir ilgi ile karşılandı. Ziyarette AK Parti Körfez İlçe Belediye Başkan adayı İsmail Baran'da katıldı.

İlçedeki diğer değişen parti başkanlarına olduğu gibi AK Parti Körfez İlçe Başkanlığına da ziyarette bulunan KTO adına Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, İlçe Başkanı Osman Badem'i görevinden dolayı kutlayarak, "Körfez hepimizin; hepimiz İlçemizin kalkınması açısından birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. İlçemizdeki görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Osman Badem, KYO heyetine ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı sohbetlerle sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817