KTO’da  Akredite olma sevinci
 KTO’nın aylardır yaptığı çalışmalar sonucunu verdi ve başvuruda bulunan 40 oda içinde ilk sertifika Körfez’e verildi. Belgeyi almaya hak kazanan KTO’da adeta bayram havası esiyor. ‘’B’’ sınıfı belge alan KTO’da, 17 Aralık 2014 Çarşamba günü de 15. Yıl Kutlaması yapılacak.

KTO’nun Kasım ayı olağan toplantısında gündemin ağırlığını alınan Akridite belgesi oluşturdu. Gündemi oluşturan Ekim ayı hesap ve faaliyet raporunun okunup oylanmasından sonra söz alan Başkan Mustafa Efe, Akredite ile ilgili denetlemelerin çok iyi geçtiğini ve aylarca süren çalışmaların sonucunda sertifikanın alındığını belirterek, ‘’Odamıza B sınıfı Akreditasyon Sertifikası verildi. Bunun için emek veren her kese teşekkür ederim. Sertifika için 40 oda başvurmuştu ve ilk biz aldık. 150 oda bu sertifikaya sahipti biz 151. Olduk. Sertifika ile 5 yıldızlı oda olma hedefimizi gerçekleştirdik’’ dedi.

15. yıl kutlaması

KTO Başkanı Mustafa Efe, en genç odalardan biri olduklarını hatırlatarak, ‘’17 Aralık Çarşamba günü 15. Yılımızı doldurarak, kuruluş yıl dönümüm kutlaması yapacağız. Kutlamalara Bakan Fikri Işık ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’da katılacak. Bize yakışan bir kutlama programı hazırlayacağız’’ dedi.

Toplantıda, bir madde ile de 2014 yılı gelirlerinin beklenenden çok çıkması ve üye sayısının artması nedeniyle gelir bütçesinin 200 bin lira arttırılması oylanarak, kabul edildi. Ayrıca, Tütünçiftlik’te Diş Hastanesi karşısında konulan ışıklar gündeme getirildi. Başkan Mustafa Efe, ‘’Battı-çıktı yapılınca trafik rahatlayacak diye sevindik, ama konulan ışıklar 3 dakika sürünce eziyete dönüştü. Buna bir çözüm bulunmalı, ya ayar yapılmalı, ya da U dönüşleri verilerek trafik rahatlatılmalı’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817