KTÜ’lü gençler teşekkür için geldi
 Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nca (TÜBİTAK) düzenlenen ve büyük mücadeleye sahne olan "Alternatif Enerjili Araç Yarışları", geçtiğimiz yıl ağustos ayında Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirilmişti. İlk gün hidrojenle çalışan araçlar, ikinci gün de elektrikle çalışan araçlar kıyasıya mücadele için pistteydi. Gençlere yönelik desteğini her zaman sürdüren Körfez Belediyesi de bu süreçte üniversiteli mucitlerin yanındaydı.

İSA TAŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yarışmaya ‘Sirius’ adını verdikleri araçla katılan ve iyi bir derece elde eden Karadeniz Teknik Üniversitesi Enerji Topluluğu üyeleri, Körfez Belediyesi’nin gösterdiği destek için önceki gün teşekkür ziyaretinde bulundu. Topluluk üyesi Arda Devrent, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı İsa Taş’a teşekkür plaketi takdim etti. Ziyarette Körfez Belediyesi Basın Yayın Müdürü ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817