Kültürün sanatın merkezi Gebze

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi yılın ilk çeyreğinde birçok ünlü sanatçıyı ve değerli insanları ağırlayarak kültürün merkezi haline geldi. Sanayi şehri olarak anılan Gebze, düzenlenen etkinliklere gösterilen büyük ilgiyle kültür şehri olarak anılmaya başlandı.

 

ETKİNLİKLERİN KAYNAĞI HALK

Gebze halkının kültür ve sanat etkinliklerine yoğun ilgisine karşılık Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinliklerini Gebze’de yoğunlaştırdı. Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’ye kazandırdığı Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi ile şehrin kültürel hayatı büyük önem kazandı. Gebze’de düzenlenen konserler, seminerler, tiyatrolar, sinema filmleri ve söyleşilerle Büyükşehir’in kültür sanat günleri etkinlikleri Gebze halkıyla buluştu. Ocak, Şubat ve Mart aylarında düzenlenen etkinlikler halk tarafından büyük ilgi gördü.

 

NİSAN’DA KÜLTÜRÜN ADRESİ YİNE GEBZE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Nisan ayında da birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Kültür sanat günlerinin Nisanda Gebze’deki ilk etkinliği insan sağlığını tehdit eden en büyük unsur olan sigarayı konu alan “Sigarayı Bırakma Yöntemleri” adlı seminer gerçekleştirilecek. 5 Nisan Cuma günü saat 19.30’da gerçekleştirilecek seminerin konuşmacısı ise Uzman Doktor Hülya Bayiz olacak.

 

ÖZEL ETKİNLİKLER

Bunun yanı sıra Nisan ayında Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde Şehir Tiyatrolarının birçok tiyatro oyunu, çocuk filmleri, sinema filmleri, birbirinden değerli konuşmacıların ağırlanacağı seminerler, söyleşiler, sohbetler ile birlikte Kutlu Doğum Haftası içinde özel bir etkinlikte düzenlenecek.

 

TAMAMI ÜCRETSİZ

Sadece Gebze değil, Kocaeli’nin dört bir yanında düzenlenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kültür sanat günleri etkinliklerinin tamamı ücretsiz olarak halkın hizmetine sunuluyor. Kültür sanat günleri etkinliklerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesi www.kocaeli.bel.tr adresinden veya aylık olarak çıkan Kocaeli’de Kültür sanat etkinlik kitapçığından takip edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817