KURSA GİTMEMEK İÇİN EVDEN KAÇMIŞ

Alınan bilgi ve iddialara göre Ahmet Can Aydın, dün saat 21.00 sıralarında evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Baba Sefer ve Anne Hatice Ay, bir süre çocuklarını aradıktan sonra bulamayınca polise baş vurdular. Gece yapılan belediyenin sesli anonsları ve karakol ekiplerinin kontrolleriyle aranmasa devam edilen Ahmet Can Ay, ertesi gün Derince ilçesinde Teyzesi'nin evine gitti ve aileye haber verildi.

Yakınları tarafından Tütünçiftlik Karakolu'na getirilen Ahmet Can Ay, burada ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildi. İstanbul Sancaktepe'de bir yatılı okula giden Ahmet Can Ay, kursa gitmemek için evden kaçtığını ve uzun süre sokaklarda dolaştıktan sonra Teyzesinin evine gittiğini söyledi.

Baba Sefer Ay, 5 çocuğundan biri olan Ahmet Can Ay'ı teslim aldıktan sonra oğluna sarıldı ve bir daha kaçmaması için uyararak, çok korktuklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817