Kusachi’de İngilizce dersleri
Bir çok farklı alanda kursların açıldığı ve vatandaşların talebine göre bunların şekillendirildiği Derince’de hizmet veren Kusachi Hobi Akademisi’nde yer alan İngilizce kursları da ilgiyle karşılanıyor. Derince Belediyesi’nin büyük önem verdiği bilgi evleri arasında yer alan Dumlupınar Mahallesi’ndeki Kusachi Hobi Akademisi’nde gerçekleşen İngilizce derslerini, öğretmen Tuğba Altunses veriyor.

Tuğba Altunses’in öğreticiliğinde gerçekleşen ve hanımların yoğun ilgi gösterdiği İngilizce kurslarında dersler çarşamba ve cuma günleri saat 16:00 18:20 saatleri arasında yapılıyor. 27 kursiyerin katılımıyla gerçekleşen kursu ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, burada ders gören kursiyerlerle sohbet ederek öğretmen Tuğba Altunses’ten çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İngilizce kursunu ziyaret eden Başkan Alemdar, burada kursiyerlerle sohbet ederek öğretmen Tuğba Altunses’ten derslerle ilgili bilgi aldı.

 Derince’de hizmet veren Kusachi Hobi Akademisi’nde yer alan İngilizce kursları ilgiyle karşılanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817