M. AKİF YILMAZ’A, KANDIRA’DA İLGİ BÜYÜK
 SKM Programları kapsamında Kandıra'da ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin meslek edindirme kursları olan KO-MEK'in Kandıra şubesinin sergisine ve Kandıra Bilgi Evinin açılışına katıldı. Ardından Kandıra köylü pazarını dolaşarak pazar esnafının desteğini alan Mehmet Akif Yılmaz'a pazarcıların ilgisi büyüktü.

 

PINARLI VE HEDİYELİ KÖYÜNE GİTTİ

Kandıra pazar esnafı ziyaretinin ardından ilk olarak Hediyeli köyüne giden Mehmet Akif Yılmaz burada köy sakinleri ile buluşarak Yeni Türkiye'nin 2023 hedeflerinden bahsetti. Yılmaz "2023 Yılında güçlü ekonomisi, milli birliğini sağlamış güçlü toplumsal yapısı, güçlü ordusu ve güçlü siyasi iradesiyle yeniden büyük Türkiye hedefimiz Allah'ın izniyle, milletimizin iradesiyle Ak Parti kadrolarımız tarafından gerçekleştirilecek en önemli hedefimizdir." dedi. Hediyeli köyünün ardından Pınarlı köyüne geçen Mehmet Akif Yılmaz, köy sakinleri ile buluşup sorunlarını dinledi ve destek istedi. Ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirten köy sakinleri Yılmaz'a teşekkür ederek "Yolun açık olsun desteğimiz sizinle" dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817