MATEMATİK ÖĞRETMENİ  İNTİHAR ETTİ..!

Ağır yaralanan öğretmen tüm çabalara rağmen hastanede vefat etti.

Alınan bilgi ve iddialara göre sabah saatlerinde yaşanan olayda, Matematik öğretmeni olan 38yaşında ki Gülden Altun, eşi ve annesi mutfakta iken aniden balkona koştu ve kendisini aşağı bıraktı. Çığlıklar üzerine koşan ailesi ve komşuları genç kadını yerde yatarken buldular.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını alarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdılar. Burada müdahale edilen Gülden Altun tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve vefat etti.

Olay hakkında soruşturma başlatılırken, genç öğretmenin geride, “Bu hayat bana ağır geldi, çocuğuma iyi bakın” yazılı bir not bıraktığı iddia edildi. Bir çocuk annesi olan Gülden Altun’un ölümü ailesinde ve okulunda büyük üzüntüyle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817