Meclis Üyelerine Umre Ziyareti

 

İlçe halkından umre ziyaretinde bulunan vatandaşların evlerine konuk olan ve yaşadıkları manevi duyguları paylaşmaya devam eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki gün de meclis üyeleri Tacettin Akyol ve Hüseyin Bülbül’ün misafiri oldu.

 

Hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hem de Kartepe Belediye meclis üyesi olan Tacettin Akyol ve Hüseyin Bülbül, umre dönüşü evlerinde kendilerini ziyaret eden Başkan Karabalık’a hurma ve zem zem ikramında bulundu. Başkan Karabalık, “Sağlıklı bir şekilde gidip huzur içinde döndüğünüzü görmek bizi mutlu ett. Alah yaptığınız ibadetlerinizi kabul etsin” dedi.

Kutsal topraklara giderek umre ziyaretinde bulunan meclis üyeleri Akyol ve Bülbül,“Huzurla gittim huzurla geldim. Kendi adıma çok memnunum. Tüm dostlarım için dua ettim. Gerçekten manevi bir yolculuktu, orada ibadetle meşgul olduk. Allah herkese nasip etsin” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817